REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų anakardžio riešutų
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto
  • 150 gramų baltojo šokolado
  • šiek tiek baltojo šokolado (glajui)
  • šiek tiek pabarstukų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų anakardžio riešutų
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto
  • 150 gramų baltojo šokolado
  • šiek tiek baltojo šokolado (glajui)
  • šiek tiek pabarstukų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų