Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 170 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų anakardžio riešutų
- šiek tiek druskos
- 120 gramų sviesto
- 150 gramų baltojo šokolado
- šiek tiek baltojo šokolado (glajui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 170 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų anakardžio riešutų
- šiek tiek druskos
- 120 gramų sviesto
- 150 gramų baltojo šokolado
- šiek tiek baltojo šokolado (glajui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą