Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (avižinei masei)
  • 1 stiklinė cukraus (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos (avižinei masei)
  • 1 valgomasis šaukštas margarino (avižinei masei)
  • 125 gramai margarino (tešlai)
  • 3 lašai migdolų (esencija, avižinei masei)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 10 valgomųjų šaukštų pieno (avižinei masei)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
  • 2 stiklinės avižinių dribsnių (avižinei masei)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą margariną išsukti su kiaušiniais ir cukrumi. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. (Įpilti truputį pieno, kad tešla būtų skystesnė). Tešlą sudėti į sviestiniu popieriumi išklotą formą ir kepti 190 – 200°C temperatūroje apie 20-30 min.
    Avižinei masei: į puodą sudėti margariną, suberti cukrų ir kakavą, supilti pieną ir viską maišant pakaitinti. Suberti avižinius dribsnius, įlašinti 3 lašus migdolų esencijos. Maišant pakaitinti. Gautą masę lygiai paskleisti ant iškepto pyrago ir atšaldyti šaldytuve.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (avižinei masei)
  • 1 stiklinė cukraus (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos (avižinei masei)
  • 1 valgomasis šaukštas margarino (avižinei masei)
  • 125 gramai margarino (tešlai)
  • 3 lašai migdolų (esencija, avižinei masei)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 10 valgomųjų šaukštų pieno (avižinei masei)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
  • 2 stiklinės avižinių dribsnių (avižinei masei)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą margariną išsukti su kiaušiniais ir cukrumi. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. (Įpilti truputį pieno, kad tešla būtų skystesnė). Tešlą sudėti į sviestiniu popieriumi išklotą formą ir kepti 190 – 200°C temperatūroje apie 20-30 min.
    Avižinei masei: į puodą sudėti margariną, suberti cukrų ir kakavą, supilti pieną ir viską maišant pakaitinti. Suberti avižinius dribsnius, įlašinti 3 lašus migdolų esencijos. Maišant pakaitinti. Gautą masę lygiai paskleisti ant iškepto pyrago ir atšaldyti šaldytuve.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų