Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 stiklinės pupelių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek krienų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti ir užpilti ant virtų pupelių. Viską sumalti su mėsmale arba susmulkinti blenderiu. Įmušti 3 kiaušinius, miltus, prieskonius ir viską gerai išminkyti. Padaryti maltinukus, pavilgyti 1 kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiuvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje, kol gražiai aprus. Patiekti su krienų padažu, kuris gaminamas iš 2 šaukštų krienų, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų sviesto, 1 trynio, 0,5 stiklinės grietinės, citrinos sulčių, žiupsnio druskos ir cukraus. Visus produktus dėti į išlydytą sviestą ir šiek tiek pakaitinti. Jeigu per tiršta, tuomet špilti šiek tiek vandens arba mėsos sultinio. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 stiklinės pupelių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek krienų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti ir užpilti ant virtų pupelių. Viską sumalti su mėsmale arba susmulkinti blenderiu. Įmušti 3 kiaušinius, miltus, prieskonius ir viską gerai išminkyti. Padaryti maltinukus, pavilgyti 1 kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiuvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje, kol gražiai aprus. Patiekti su krienų padažu, kuris gaminamas iš 2 šaukštų krienų, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų sviesto, 1 trynio, 0,5 stiklinės grietinės, citrinos sulčių, žiupsnio druskos ir cukraus. Visus produktus dėti į išlydytą sviestą ir šiek tiek pakaitinti. Jeigu per tiršta, tuomet špilti šiek tiek vandens arba mėsos sultinio. Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą