INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   bananų 
-   šiek tiek   cukraus 
-   1 vienetas   kiaušinių 
-   4 vienetai   batono (sumuštinių, riekės) 
-   šiek tiek   ledų (vaniliniai) 
-   70 gramų   sviesto 
-   šiek tiek   uogienės (aviečių) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nuo duonos gabalėlių nupjaustome krašteliu, juos iš abiejų pusių aptepame sviestu, paskui pamirkome plaktame kiaušinyje, taip pat iš abiejų pusių.
 Bananą nulupame, supjaustome griežinėliais, iš abiejų pusių apibarstome cukrumi, truputį sutriname.
 
 Aptrintus bananus sudedame ant duonos gabalėlio, tada ant gabalėlio su bananais uždedame duonos gabalėli ir suspaudžiame.
 
 Kepame sviestu teptoje keptuvėje po 1 min. Iš kiekvienos pusės arba kol skrebutis gaus patrauklią spalvą.
 
 Labai skanu su vaniliniais ledais ir aviečių uogiene.
 
 Tinka pusryčiams ir netgi desertui
   Autorius: http://agnesca.blogspot.com