REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bananų
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 vienetai batono (sumuštinių, riekės)
  • šiek tiek ledų (vaniliniai)
  • 70 gramų sviesto
  • šiek tiek uogienės (aviečių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo duonos gabalėlių nupjaustome krašteliu, juos iš abiejų pusių aptepame sviestu, paskui pamirkome plaktame kiaušinyje, taip pat iš abiejų pusių.
    Bananą nulupame, supjaustome griežinėliais, iš abiejų pusių apibarstome cukrumi, truputį sutriname.

    Aptrintus bananus sudedame ant duonos gabalėlio, tada ant gabalėlio su bananais uždedame duonos gabalėli ir suspaudžiame.

    Kepame sviestu teptoje keptuvėje po 1 min. Iš kiekvienos pusės arba kol skrebutis gaus patrauklią spalvą.

    Labai skanu su vaniliniais ledais ir aviečių uogiene.

    Tinka pusryčiams ir netgi desertui

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bananų
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 vienetai batono (sumuštinių, riekės)
  • šiek tiek ledų (vaniliniai)
  • 70 gramų sviesto
  • šiek tiek uogienės (aviečių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo duonos gabalėlių nupjaustome krašteliu, juos iš abiejų pusių aptepame sviestu, paskui pamirkome plaktame kiaušinyje, taip pat iš abiejų pusių.
    Bananą nulupame, supjaustome griežinėliais, iš abiejų pusių apibarstome cukrumi, truputį sutriname.

    Aptrintus bananus sudedame ant duonos gabalėlio, tada ant gabalėlio su bananais uždedame duonos gabalėli ir suspaudžiame.

    Kepame sviestu teptoje keptuvėje po 1 min. Iš kiekvienos pusės arba kol skrebutis gaus patrauklią spalvą.

    Labai skanu su vaniliniais ledais ir aviečių uogiene.

    Tinka pusryčiams ir netgi desertui

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų