Ant picos pado tepame padažą. Iškepame faršą (į faršą dėjau čili padažo ir čili pipirų. Tuomet skonis būna dar geresnis) kartu su prieskoniais. Faršą suberiame ant pado ir ant viršaus dedame likusius produktus. Dedame į orkaitę ar mikrobangu krosnelę ir kepame 10 min. Laaabai skanu
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
50 gramų alyvuogių
0.5 vieneto paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
0.5 vieneto svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
šiek tiek pomidorų padažo
3 vienetai pievagrybių
250 gramų pieno
1 vienetas picos papločių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant picos pado tepame padažą. Iškepame faršą (į faršą dėjau čili padažo ir čili pipirų. Tuomet skonis būna dar geresnis) kartu su prieskoniais. Faršą suberiame ant pado ir ant viršaus dedame likusius produktus. Dedame į orkaitę ar mikrobangu krosnelę ir kepame 10 min. Laaabai skanu