INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 6 vienetai batono
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 50 gramų dešros (daktariška)
- 150 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek krapų
- šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apkepame keptuvėje batono riekeles iki gražiai auksinės spalvos alyvuogių aliejuje arba pasinaudojame skrudintuvu.
Smulkiai supjaustome agurką ir daktarišką dešrą. Sutarkuojame smulkesne nei burokams skirta tarka kiaušinius ir fermentinį sūrį. Viską sumaišome , pabarstome labai mažai druskos, SANTA MARIA žolelių ir česnako mišinio bei SANTA MARIA krapų ir viską gerai išmaišome. Įdedame majonezą ir vėl viską išmaišome. Gautą masę dedame ant paskrudinto batono.
Skanaus.
Autorius: Tatjana
REKLAMA