Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1/3 arbatinio šaukštelio mairūnų
  • 20 gramų melisų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
  • 400 gramų veršienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 130 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 mililitrų sultinio (mėsos)
  • 3 vienetai žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną padalinti gabaliukais, išdaužyti, pasūdyti, apibarstyti mairūnu, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 15 min.
    Kiekvieną šnicelį išvolioti miltuose ir kepti karštame aliejuje apie 7 min.
    Svogūnus supjaustyti žiedeliais ir sudėti į aliejų, kuriame kepė mėsa, apkepinti. Supilti vyną, sultinį ir užvirinti.
    Pomidorus nuplikyti ir nulupti, minkštimą supjaustyti smulkiai.
    Laimus nulupti, išdalinti skiltelėmis, ir sudėti prie svogūnų kartu su pomidorais, vėl užvirinti. Tada sudėti melisą, druską, pipirus ir cukraus pudrą.
    Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir iš lėto supilti į padažą, dar pvirti 3 min.
    Šnicelius aplieti gautu padažu ir patiekti.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1/3 arbatinio šaukštelio mairūnų
  • 20 gramų melisų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
  • 400 gramų veršienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 130 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 mililitrų sultinio (mėsos)
  • 3 vienetai žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną padalinti gabaliukais, išdaužyti, pasūdyti, apibarstyti mairūnu, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 15 min.
    Kiekvieną šnicelį išvolioti miltuose ir kepti karštame aliejuje apie 7 min.
    Svogūnus supjaustyti žiedeliais ir sudėti į aliejų, kuriame kepė mėsa, apkepinti. Supilti vyną, sultinį ir užvirinti.
    Pomidorus nuplikyti ir nulupti, minkštimą supjaustyti smulkiai.
    Laimus nulupti, išdalinti skiltelėmis, ir sudėti prie svogūnų kartu su pomidorais, vėl užvirinti. Tada sudėti melisą, druską, pipirus ir cukraus pudrą.
    Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir iš lėto supilti į padažą, dar pvirti 3 min.
    Šnicelius aplieti gautu padažu ir patiekti.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų