Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 350 gramų pievagrybių
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 400 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 1 valgomasis šaukštas peletrūno

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 350 gramų pievagrybių
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 400 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 1 valgomasis šaukštas peletrūno

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode ištirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepiname apie 10 minučių.
    Tuomet sudedame likusį sviestą ir stambiai supjaustytus pievagrybius ir pakepiname apie 5 minutes, kol paruduoja grybai.
    Pakepinus grybus supilame sultinį ir sudedame SANTA MARIA peletrūną, užverdame, sumažiname ugnį iki minimumo, uždengiame ir troškiname apie 20 minučių.
    Išvirtą sriubą sutriname, supilame grietinėlę, pasūdome ir įberiame pipirų ir viską išmaišome.
    Patiekite šiltą, apibarstytą šviežiai maltais pipirais.
    Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų