INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   bazilikų 
-   šiek tiek   paprikų 
-   250 gramų   pomidorų pastos 
-   šiek tiek   taukų (riebalų) (kepimo formai patepti, pagrindui) 
-   500 gramų   kvietinių miltų (pagrindui) 
-   100 gramų   pievagrybių 
-   1 stiklinė   vandens (pagrindui) 
-   šiek tiek   dešros (Biovela) 
-   150 gramų   pieno 
-   šiek tiek   druskos (pagrindui) 
-   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus (pagrindui) 
-   30 gramų   mielių (pagrindui) 
-   šiek tiek   raudonėlių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti saliami, supjaustytus pievagrybius, smulkintą papriką, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą, papuošti pomidorais ir baziliku. 
   Autorius: Inesa 
     REKLAMA