INGREDIENTAI:
- 170 gramų cukraus
- 120 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 110 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius ir cukrų. Sudėkite sviestą. Į plakinį sudėkite miltus sumaišytus su milteliais ir druska.
Viską gerai sumaišykite. Į tešlą supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
Kepkite 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Skanaus!
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
- 170 gramų cukraus
- 120 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 110 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius ir cukrų. Sudėkite sviestą. Į plakinį sudėkite miltus sumaišytus su milteliais ir druska.
Viską gerai sumaišykite. Į tešlą supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
Kepkite 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Skanaus!
Autorius: Rūta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI