Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų citrinų
- 50 gramų paprikų
- 140 gramų svogūnų
- 600 gramų kiaulės prandinės
- 150 mililitrų alaus
- 15 gramų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustome 2-3 cm gabaliukais, kubeliais supjaustome papriką bei susmulkiname svogūną. Suberiame šašlykams skirtus prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Ant viršaus užklojame keletą riekelių citrinos ir užpilame alumi, kad apsemtų šašlyką iki viršaus. Marinuojame ne mažiau 5 val.
Kepdami šašlyką, šlakstome tik alumi.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų citrinų
- 50 gramų paprikų
- 140 gramų svogūnų
- 600 gramų kiaulės prandinės
- 150 mililitrų alaus
- 15 gramų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustome 2-3 cm gabaliukais, kubeliais supjaustome papriką bei susmulkiname svogūną. Suberiame šašlykams skirtus prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Ant viršaus užklojame keletą riekelių citrinos ir užpilame alumi, kad apsemtų šašlyką iki viršaus. Marinuojame ne mažiau 5 val.
Kepdami šašlyką, šlakstome tik alumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą