Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (ar kiti riebalai (skardai patepti))
  • 200 gramų sviesto
  • 200 mililitrų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite.
    Į tarkius dėkite varškę, pasūdykite ir gerai išminkykite, kad išeitų vientisa masė.
    Iš jos formuokite kiaušinio dydžio bandeles, dėkite į riebalais suteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 minučių.
    Karščiui atspariame inde ištirpinkite sviestą, sukrėskite grietinę.
    Į šį padažą dėkite iškeptas bandeles, uždenkite, indą statykite į orkaitę ir patroškinkite 10-15 minučių, kad bandelės prisigertų padažo.
    Tiekite karštas.
    Skanaus.

Autorius: Vikusė

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (ar kiti riebalai (skardai patepti))
  • 200 gramų sviesto
  • 200 mililitrų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite.
    Į tarkius dėkite varškę, pasūdykite ir gerai išminkykite, kad išeitų vientisa masė.
    Iš jos formuokite kiaušinio dydžio bandeles, dėkite į riebalais suteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 minučių.
    Karščiui atspariame inde ištirpinkite sviestą, sukrėskite grietinę.
    Į šį padažą dėkite iškeptas bandeles, uždenkite, indą statykite į orkaitę ir patroškinkite 10-15 minučių, kad bandelės prisigertų padažo.
    Tiekite karštas.
    Skanaus.

Autorius: Vikusė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų