Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų obuolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 150 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 1 citrinų
  • 2 kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų obuolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 150 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 1 citrinų
  • 2 kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius supjaustykite, suberkite juos į dubenį ir užberkite cinamonu bei puse kiekio cukraus. Gerai išmaišykite ir palikite, kol gaminsite tešlą.
  2. Sviestą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje, jį supilkite į dubenį, užberkite likusiu cukrumi ir gerai išmaišykite. Po vieną įmuškite ir išmaišykite kiaušinius.
  3. Tada į masę sudėkite miltus, kepimo miltelius, nutarkuotą citrinos žievelę ir piną. Gerai išmaišykite. Suberkite į tešlą obuolius.
  4. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Supilkite į ją tešlą ir dėkite kepti į įkaitintą orkaitę 30-45 minutėms.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų