Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai obuolių
  • 1200 mililitrų vandens
  • šiek tiek mėtų (šviežia arba džiovinta)
  • šiek tiek fruktozės (arba cukrus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atpilti 1/2 stiklinės vandens. Likusį vandenį užvirinti, užpilti mėtas, palaukti apie 10-15 minučių, perkošti. Kol gaminasi mėtų nuoviras, nulupti obuolį ir supjaustyti mažais gabaliukais. Mėtų nuovirą užvirinti, įdėti obuolį. Trumpai pavirinti, kad obuolys suminkštėtų. Paskaninti fruktoze ar cukrumi ir citrinos sultimis pagal skonį. Į 1/2 stiklinės šalto vandens įberti krakmolą ir gerai išmaišyti. Įpilti į verdantį nuovirą. Maišyti, kol kisielius sutirštės. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai obuolių
  • 1200 mililitrų vandens
  • šiek tiek mėtų (šviežia arba džiovinta)
  • šiek tiek fruktozės (arba cukrus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atpilti 1/2 stiklinės vandens. Likusį vandenį užvirinti, užpilti mėtas, palaukti apie 10-15 minučių, perkošti. Kol gaminasi mėtų nuoviras, nulupti obuolį ir supjaustyti mažais gabaliukais. Mėtų nuovirą užvirinti, įdėti obuolį. Trumpai pavirinti, kad obuolys suminkštėtų. Paskaninti fruktoze ar cukrumi ir citrinos sultimis pagal skonį. Į 1/2 stiklinės šalto vandens įberti krakmolą ir gerai išmaišyti. Įpilti į verdantį nuovirą. Maišyti, kol kisielius sutirštės. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų