Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė morkų (išspaudos)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jeigu geriate dažnai morkų sultis, lieka išspaudos, kurias galite panaudoti šiam receptui.
Išplakite 2 kiaušinius su puse šaukštelio druskos, įdėkite pipirų, susmulkintas 2 česnako galvutes ir pusę susmulkinto svogūno.
Paimkite apie vieną stklinę morkų išspaudų arba tarkuotų morkų, išmaišykite turinį, paskui įdėkite pusę stiklinės miltų, gerai išmaišykite ir suformavę norimos formos kotletukus dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Kepkite vartydami, kaip paprastus mėsos kotletus, tik gerokai trumpiau.
Skanu patiekti su smulkintais petražolių lapeliais ir pomidorų padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė morkų (išspaudos)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jeigu geriate dažnai morkų sultis, lieka išspaudos, kurias galite panaudoti šiam receptui.
Išplakite 2 kiaušinius su puse šaukštelio druskos, įdėkite pipirų, susmulkintas 2 česnako galvutes ir pusę susmulkinto svogūno.
Paimkite apie vieną stklinę morkų išspaudų arba tarkuotų morkų, išmaišykite turinį, paskui įdėkite pusę stiklinės miltų, gerai išmaišykite ir suformavę norimos formos kotletukus dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Kepkite vartydami, kaip paprastus mėsos kotletus, tik gerokai trumpiau.
Skanu patiekti su smulkintais petražolių lapeliais ir pomidorų padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą