Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė morkų (išspaudos)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jeigu geriate dažnai morkų sultis, lieka išspaudos, kurias galite panaudoti šiam receptui.
    Išplakite 2 kiaušinius su puse šaukštelio druskos, įdėkite pipirų, susmulkintas 2 česnako galvutes ir pusę susmulkinto svogūno.
    Paimkite apie vieną stklinę morkų išspaudų arba tarkuotų morkų, išmaišykite turinį, paskui įdėkite pusę stiklinės miltų, gerai išmaišykite ir suformavę norimos formos kotletukus dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
    Kepkite vartydami, kaip paprastus mėsos kotletus, tik gerokai trumpiau.
    Skanu patiekti su smulkintais petražolių lapeliais ir pomidorų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Irena

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė morkų (išspaudos)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jeigu geriate dažnai morkų sultis, lieka išspaudos, kurias galite panaudoti šiam receptui.
    Išplakite 2 kiaušinius su puse šaukštelio druskos, įdėkite pipirų, susmulkintas 2 česnako galvutes ir pusę susmulkinto svogūno.
    Paimkite apie vieną stklinę morkų išspaudų arba tarkuotų morkų, išmaišykite turinį, paskui įdėkite pusę stiklinės miltų, gerai išmaišykite ir suformavę norimos formos kotletukus dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
    Kepkite vartydami, kaip paprastus mėsos kotletus, tik gerokai trumpiau.
    Skanu patiekti su smulkintais petražolių lapeliais ir pomidorų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Irena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų