INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų veršienos (kepenys)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 120 gramų kiaulės šoninės (juostelėmis)
- šiek tiek druskos
- 500 mililitrų sultinio (jautienos)
- šiek tiek žalumynų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuveje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus,pjaustyta morkyte, šoninę ir vis pamaišydami kepkite ant silpnos ugnies - kol svogūnai suminkštės, o šoninė taps traški. Sudėkite kepenis ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Paskui išimkite kiaurasamčiu ir padėkite šiltai. Į keptuvę suberkite miltus ir maišydami kepkite 1 minutę. Supilkite sultinį ir maišydami užvirinkite - padažas turi sutirštėti.
Supilkite pomidorų padažą, medų, smulkintą česnakėlį, pagardinkite druska bei pipirais. Vėl sudėkite svogūnus, šoninę, kepenis, uždenkite ir pakaitinkite 5 minutes.
Skanaus!
Patiekite su karštomis bulvėmis, agurkėliais ar ryžiais bei pomidorais. Labai tiks ir su raugintais kopūstais!
Autorius: justele
REKLAMA