Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krienų (tarkuoti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 750 gramų jautienos
  • šiek tiek marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilama truputį vandens, įberiama druskos. Vandeniui užvirus, sudedama mėsa. Prieš jai baigiant virti, sudedami paruošti žalumynai ir pusiau perpjauti pakepinti aliejuje svogūnai. Mėsa supjaustoma gabalais, sudėliojama į lėkštes ir užpilama sultiniu, suberiami tarkuoti krienai, sudedami marinuoti agurkai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų