Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakite su cukrumi bei druskyte, suberkite miltus bei kepimo miltelius ant viršaus, tada supilkite pašildytą pieną ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
    Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
    Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta, pridėkite daugiau miltų.
    Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15min., kad išbrinktų miltai.
    Įkaitinkite keptuvę ir ant lėtos ugnies, dėdami šaukštais tešlą, kepkite blynus.
    Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
    Obuolius nulupame, supjaustome gabalėliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono bei 5 šaukštais cukraus.
    Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgiukų ir svogūnų padažu!
    Pastaba:
    Jei norite saldesnių blynų, patariu į tešlą įmaišyti 2 šaukštus cukraus pudros.
    Puikūs blyneliai!
    Skanaus!

Autorius: Elinda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakite su cukrumi bei druskyte, suberkite miltus bei kepimo miltelius ant viršaus, tada supilkite pašildytą pieną ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
    Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
    Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta, pridėkite daugiau miltų.
    Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15min., kad išbrinktų miltai.
    Įkaitinkite keptuvę ir ant lėtos ugnies, dėdami šaukštais tešlą, kepkite blynus.
    Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
    Obuolius nulupame, supjaustome gabalėliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono bei 5 šaukštais cukraus.
    Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgiukų ir svogūnų padažu!
    Pastaba:
    Jei norite saldesnių blynų, patariu į tešlą įmaišyti 2 šaukštus cukraus pudros.
    Puikūs blyneliai!
    Skanaus!

Autorius: Elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų