Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (sėklos)
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo citrinos nutarkuoti žievelę.
Svogūnėlius ir mėtas nuplauti ir nusausinti.
Mėtos lapelius atskirti nuo stiebų. Lapelius ir svogūnų laiškus susmulkinti.
Kalendros žirnelius sutrinti trintuvėje.
Į trintuvę sudėti mėtas, svogūnėlius, citrinos žievelę, druską ir trinti iki vientisos košelės.
Šonkaulius padalinti, kad vienoje porcijoje būtų po 2 kauliukus.
Tada juos sudėti į indą su mėtų košele, ištrinti ja mėsą, uždengti ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Ant kepimo skardos patiesti folgą, ištepti aliejumi ir sudėti šonkaulius.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (sėklos)
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo citrinos nutarkuoti žievelę.
Svogūnėlius ir mėtas nuplauti ir nusausinti.
Mėtos lapelius atskirti nuo stiebų. Lapelius ir svogūnų laiškus susmulkinti.
Kalendros žirnelius sutrinti trintuvėje.
Į trintuvę sudėti mėtas, svogūnėlius, citrinos žievelę, druską ir trinti iki vientisos košelės.
Šonkaulius padalinti, kad vienoje porcijoje būtų po 2 kauliukus.
Tada juos sudėti į indą su mėtų košele, ištrinti ja mėsą, uždengti ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Ant kepimo skardos patiesti folgą, ištepti aliejumi ir sudėti šonkaulius.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą