Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų cukraus pudros
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų sirupo (mėtų)
  • 125 mililitrai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 250 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukraus pudra, įmuškite kiaušinį, toliau, maišydami, suberkite su druska nusijotus miltus.
    Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 min. palikite šaldytuve.
    Kremui ant silpnos ugnies užvirinkite grietinėlę ir ją nukelkite.
    Ištirpinkite vandens vonelėje gabaliukais sulaužytą šokoladą.
    Supilkite į grietinėlę mėtų sirupą, išmaišykite ir 30 min. palikite vėsti.
    Atšaldytą tešlą iškočiokite ir stikline ar sausainių formele išpjaukite apskritus sausainėlius.
    Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 7-10 min.
    Iškeptus šiek tiek ataušinkite neišimdami iš orkaitės.
    Pusę sausainių aptepkite kremu ir užvoškite likusiais sausainiais.
    Apliekite ištirpintu baltu šokoladu ir atvėsinkite.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų cukraus pudros
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų sirupo (mėtų)
  • 125 mililitrai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 250 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukraus pudra, įmuškite kiaušinį, toliau, maišydami, suberkite su druska nusijotus miltus.
    Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 min. palikite šaldytuve.
    Kremui ant silpnos ugnies užvirinkite grietinėlę ir ją nukelkite.
    Ištirpinkite vandens vonelėje gabaliukais sulaužytą šokoladą.
    Supilkite į grietinėlę mėtų sirupą, išmaišykite ir 30 min. palikite vėsti.
    Atšaldytą tešlą iškočiokite ir stikline ar sausainių formele išpjaukite apskritus sausainėlius.
    Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 7-10 min.
    Iškeptus šiek tiek ataušinkite neišimdami iš orkaitės.
    Pusę sausainių aptepkite kremu ir užvoškite likusiais sausainiais.
    Apliekite ištirpintu baltu šokoladu ir atvėsinkite.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų