Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGOS)
  • 3 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos)
  • 3 valgomieji šaukštai mėlinių
  • 1 pakelis želės (aviečių skonio)
  • 1 vienetas kivių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGOS)
  • 3 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos)
  • 3 valgomieji šaukštai mėlinių
  • 1 pakelis želės (aviečių skonio)
  • 1 vienetas kivių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti, iškepti krepšelius.
  2. Išvirti žele, užpilti šaldytas uogas, leisti sustingti.
  3. Sustingusią žele su uogomis sudėti į krepšelius, papuošti žvaigždutėmis iš kivi.

    Skanaus !

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų