Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas, tinkantis pietums ar vakarienei, o gražiai pateikus - drąsiai galite tiekti ant stalo netikėtai užklupus svečiams.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų makaronų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 50 gramų grietinėlės
  • 40 gramų špinatų
  • 4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
  • 1 žiupsnelis petražolių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
  3. Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų