Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų pieno
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • Įdarui:
  • 400 gramų kreminės varškės
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų pieno
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • Įdarui:
  • 400 gramų kreminės varškės
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę ištrinu su cukrumi ir apelsinų sultimis.
  2. Į indą mušu kiaušinius, dedu miltus, pilu pieną ir aliejaus 3 šaukštus. Viską išplaku iki vientisos masės, tešla turi būti gana skysta. Miltų galima dėti daugiau ar mažiau, svarbu kad tešla būtų tinkama lietinių kepimui.
  3. Kepu plonus lietinius, pertepu varškės kremu, lankstau norimos formos blynus ir apkepu aliejuje.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų