Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 saujos miltai
  • 8 vienetai dešrelių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 saujos miltai
  • 8 vienetai dešrelių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su pienu ir miltais.
    Iš gautos tešlos kepame lietinius blynus.
  2. Kiekvieną lietinį blyną aptepame majonezu, pabarstome tarkuoto fermentinio sūrio, per vidurį blyno dedame per pusę perpjautą dešrelę.
    Suvyniojame ir apkepiname iš abiejų pusių.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų