REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų pomidorų padažo
  • 100 gramų dešros (vytinta ar rūkyta Biovela)
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų grietinės
  • 500 mililitrų sultinio
  • 2 vienetai lavašo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų pomidorų padažo
  • 100 gramų dešros (vytinta ar rūkyta Biovela)
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų grietinės
  • 500 mililitrų sultinio
  • 2 vienetai lavašo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti griežinėliais ir apkepti keptuvėje, sudėti į kepimo indą.
    Maltą mėsą pagardinti česnaku, druska ir pipirais, įdėti kiaušinį, rūkytą dešrą ir viską gerai išmaišyti. Lavašo blynus plonai aptepti mėsa ir susukti kaip vyniotinius, kai jie suminkštėja supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sudėti į kepimo indą ant daržovių.

    Sultinį sumaišyti su grietine ir pomidorų padažu ir užpilti ant suktinukų. Kepti orkaitėje apie 30 min. 170 laipsnių orkaitėje. Suktinukai turi būti apsemti sultinio, kitaip jie neišsitroškins.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų