INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (žiupsnelis)
- 1 vienetas krapų (kapoti)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 8 vienetai lašišų (žalia, pjaustyta gabalėliais)
- 1 vienetas aliejaus (augalinis)
- 250 gramų grietinės
- 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
Autorius: Knorr
REKLAMA