INGREDIENTAI:
  -   1.5 kilogramo   bulvių 
-   4 vienetai   kopūstų (lapai, džiovinti) 
-   250 gramų   kiaulės lašinių (spirgučiai) 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   1 stiklinė   pieno 
-   0.5 valgomojo šaukšto   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Padažui:
 250 g. sviesto;
 200 g. grietinės;
 žiupsnelis druskos.
 
 Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 -50 min. orkaitėje.
 
 Padažui sviestą ištirpinam, dedam druska ir grietinę ir dar nenuėmę nuo ugnies pamaišom apie 30 sekundžių.
 
 Tiekiant kopūstlapius nuimti nuo kugelio. Kugelį užpilti padažu.
   Autorius: sandra 
           INGREDIENTAI:
  -   1.5 kilogramo   bulvių 
-   4 vienetai   kopūstų (lapai, džiovinti) 
-   250 gramų   kiaulės lašinių (spirgučiai) 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   1 stiklinė   pieno 
-   0.5 valgomojo šaukšto   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Padažui:
 250 g. sviesto;
 200 g. grietinės;
 žiupsnelis druskos.
 
 Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 -50 min. orkaitėje.
 
 Padažui sviestą ištirpinam, dedam druska ir grietinę ir dar nenuėmę nuo ugnies pamaišom apie 30 sekundžių.
 
 Tiekiant kopūstlapius nuimti nuo kugelio. Kugelį užpilti padažu.
   Autorius: sandra 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI