Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 300 gramų varškės
  • 150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
    Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
    Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
    Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
    Valgome su grietine.
    Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 300 gramų varškės
  • 150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
    Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
    Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
    Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
    Valgome su grietine.
    Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų