• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 220 gramų cukraus
  • 80 gramų migdolų (malti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 260 mililitrų pieno (kokosų)
  • 120 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišiau kiaušinius, cukrų, sviestą, citrinos žievelę, citrusų sultis, maltus migdolus, kokoso drožles bei pieną.
    Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Išmaišytą vientisą tešlos masę sudėjau į sviestu pateptą kepimo formą.
    Kepiau apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanus, švelnaus kokosų skonio pyragiukas!

Autorius: Tamara

INGREDIENTAI:

  • 220 gramų cukraus
  • 80 gramų migdolų (malti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 260 mililitrų pieno (kokosų)
  • 120 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišiau kiaušinius, cukrų, sviestą, citrinos žievelę, citrusų sultis, maltus migdolus, kokoso drožles bei pieną.
    Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Išmaišytą vientisą tešlos masę sudėjau į sviestu pateptą kepimo formą.
    Kepiau apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanus, švelnaus kokosų skonio pyragiukas!

Autorius: Tamara

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų