Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų (galva ir laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek grietinės
  • 500 gramų grybų (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų (galva ir laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek grietinės
  • 500 gramų grybų (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų