Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (galva ir laiškai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek grietinės
- 500 gramų grybų (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (galva ir laiškai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek grietinės
- 500 gramų grybų (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą