Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (cukrus)
  • 1 litras degtinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paskrudintas cukrus užpilamas verdančiu vandeniu, ištirpinamas, suberiamas vanilinis cukrus, truputis druskos ir ataušinama.
    Atšalęs tirpalas sumaišomas su spiritu, supilamas į butelius ir palaikomas bent 3 dienas, kad nusistovėtų.
    Skanaukite atsakingai!

Autorius: Virgis

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (cukrus)
  • 1 litras degtinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paskrudintas cukrus užpilamas verdančiu vandeniu, ištirpinamas, suberiamas vanilinis cukrus, truputis druskos ir ataušinama.
    Atšalęs tirpalas sumaišomas su spiritu, supilamas į butelius ir palaikomas bent 3 dienas, kad nusistovėtų.
    Skanaukite atsakingai!

Autorius: Virgis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų