Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus (rudasis)
- 1 valgomasis šaukštas vanilės (ekstraktas)
- 4 stiklinės pieno
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilame į puodą pieną, sudedame cukrų, sodą bei vanilės ekstraktą ir kaitiname maišydami virš vidutinės ugnies, kol cukrus visiškai ištirps.
Tuomet sumažiname ugnį ir verdame apie 2-3 val., kol gaunasi vientisa karamelė.
Turi gautis tiršta, standi, ruda masė.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus (rudasis)
- 1 valgomasis šaukštas vanilės (ekstraktas)
- 4 stiklinės pieno
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilame į puodą pieną, sudedame cukrų, sodą bei vanilės ekstraktą ir kaitiname maišydami virš vidutinės ugnies, kol cukrus visiškai ištirps.
Tuomet sumažiname ugnį ir verdame apie 2-3 val., kol gaunasi vientisa karamelė.
Turi gautis tiršta, standi, ruda masė.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą