REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- 1 vienetas apelsinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių (pumpurai)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 700 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- 0.5 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą 0,5 stiklinės vandens, įdėti gvazdikėlių, muskato, cinamono bei imbiero, užvirkite, o užvirus nukelkite nuo ugnies ir atidėkite 15 minučių.
Tuomet vėl užkaiskite vandens bei prieskonių mišinį ir sudėkite į jį susmulkintą, švariai nuplautą apelsiną, anyžius, suberkite cukrų, supilkite vyną.
Viską virkite, kol vynas taps karštas, bet ne užvirkite.
Karštą vyną supilstykite į stiklines ir patiekite.
Nuostabaus Kalėdų aromato gėrimas.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- 1 vienetas apelsinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių (pumpurai)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 700 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- 0.5 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą 0,5 stiklinės vandens, įdėti gvazdikėlių, muskato, cinamono bei imbiero, užvirkite, o užvirus nukelkite nuo ugnies ir atidėkite 15 minučių.
Tuomet vėl užkaiskite vandens bei prieskonių mišinį ir sudėkite į jį susmulkintą, švariai nuplautą apelsiną, anyžius, suberkite cukrų, supilkite vyną.
Viską virkite, kol vynas taps karštas, bet ne užvirkite.
Karštą vyną supilstykite į stiklines ir patiekite.
Nuostabaus Kalėdų aromato gėrimas.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą