Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (išspausta)
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 stiklinės acto
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 4 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlių vidus išskobiamas ir paliekama tik plona sienelė.
Sienelės kraštai dantytai išpjaustomi.
Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate.
Išskobta burokėlių dalis, svogūnas bei grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska ir viskas sumaišoma.
Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių.
Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (išspausta)
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 stiklinės acto
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 4 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlių vidus išskobiamas ir paliekama tik plona sienelė.
Sienelės kraštai dantytai išpjaustomi.
Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate.
Išskobta burokėlių dalis, svogūnas bei grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska ir viskas sumaišoma.
Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių.
Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą