INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų margarino
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų juodos duonos (riekelės)
- 10 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 10 vienetų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiovintus grybus išmirkykite ir išverkite pasūdytame vandenyje. Išvirusius grybus sumalkite mėsmale ir pakepkite kartu su kubeliais supjaustytų svogūnų. Iš duonos riekelių išpjaukite grybukų formos gabalėlius. Juos aptepkite sviestu. Ant "grybo kotelio" užbarstykite sutarkuoto fermentinio sūrio, o kepurėlę aptepkite grybų mase.
Puoškite žalių petražolių šakelėmis. Tokie sumuštiniai tinka vaikų gimimo dienos vaišėms.
REKLAMA