Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • 50 gramų pieno
  • 75 gramai sviesto
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švieži, išvirti, su prieskoniais arba rauginti grybai susmulkinami, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste.
    Kiek pakepus, supilamas vynas, įberiama pipirų, gerai išmaišoma ir atvėsinama.
    Skanaus.

Autorius: Meda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • 50 gramų pieno
  • 75 gramai sviesto
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švieži, išvirti, su prieskoniais arba rauginti grybai susmulkinami, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste.
    Kiek pakepus, supilamas vynas, įberiama pipirų, gerai išmaišoma ir atvėsinama.
    Skanaus.

Autorius: Meda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų