Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek porų (šiaudeliai (papuošimui))
  • 2 vienetai juodos duonos (arba balta, riekės)
  • 2 vienetai dešros (daktariška, riekelės)
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant duonos riekių užtepame sviesto.
    Daktariškos dešros riekelių šonuose išpjaustome trikampiukus ir, išpjaustę, uždedame duonos.
    Papuošiame porų šiaudeliais.
    Skanaus!

Autorius: Urtė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek porų (šiaudeliai (papuošimui))
  • 2 vienetai juodos duonos (arba balta, riekės)
  • 2 vienetai dešros (daktariška, riekelės)
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant duonos riekių užtepame sviesto.
    Daktariškos dešros riekelių šonuose išpjaustome trikampiukus ir, išpjaustę, uždedame duonos.
    Papuošiame porų šiaudeliais.
    Skanaus!

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų