REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į keptuvę įpilame aliejaus ir pakepiname 1-2 minutes pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
Bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome paprika, druska ir pipirais.
Bulves dedame į keptuvę ir supylę vandens verdame apie 15 minučių.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į keptuvę įpilame aliejaus ir pakepiname 1-2 minutes pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
Bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome paprika, druska ir pipirais.
Bulves dedame į keptuvę ir supylę vandens verdame apie 15 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą