Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpilame aliejaus ir pakepiname 1-2 minutes pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
    Bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome paprika, druska ir pipirais.
    Bulves dedame į keptuvę ir supylę vandens verdame apie 15 minučių.

Autorius: Donata

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpilame aliejaus ir pakepiname 1-2 minutes pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
    Bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome paprika, druska ir pipirais.
    Bulves dedame į keptuvę ir supylę vandens verdame apie 15 minučių.

Autorius: Donata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų