Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas lydekų
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame lydekai odą (lupti geriausia per papilvę, kad nesusigadintų odelė, o galvą paliekame nenupjautą), atskiriame kaulus, permalame žuvį 2 kartus. Smulkiai supjaustytus 2 svogūnus pakepiname svieste, ataušiname ir dedame į žuvies faršą, 2 riekeles batono minkštymo pamirkome grietinėlėje kokias 20min. ir dedame į tą patį faršą. Tada pilame 0.5 stiklinės manų kruopų, beriame druskos, pipiriukų pagal skonį, mušame 1 kiaušinuką, ir viską sumaišome. Kuo ilgiau maišysite, tuo puresnė bus žuvis :) Tada masę dedame į lydekos odą ir užsiuvame. Kepimo forma tepame aliejumi, o kepant kaskart dar įpilame vandens, kad nepridegtų. Kepame apie 1.5 val. 180-200 laipsnių temp. iškepus atsargiai ištraukiame siūliuką, dedame į indą, puošiame ir skanaus!!

Autorius: Vitka

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas lydekų
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame lydekai odą (lupti geriausia per papilvę, kad nesusigadintų odelė, o galvą paliekame nenupjautą), atskiriame kaulus, permalame žuvį 2 kartus. Smulkiai supjaustytus 2 svogūnus pakepiname svieste, ataušiname ir dedame į žuvies faršą, 2 riekeles batono minkštymo pamirkome grietinėlėje kokias 20min. ir dedame į tą patį faršą. Tada pilame 0.5 stiklinės manų kruopų, beriame druskos, pipiriukų pagal skonį, mušame 1 kiaušinuką, ir viską sumaišome. Kuo ilgiau maišysite, tuo puresnė bus žuvis :) Tada masę dedame į lydekos odą ir užsiuvame. Kepimo forma tepame aliejumi, o kepant kaskart dar įpilame vandens, kad nepridegtų. Kepame apie 1.5 val. 180-200 laipsnių temp. iškepus atsargiai ištraukiame siūliuką, dedame į indą, puošiame ir skanaus!!

Autorius: Vitka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų