Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.01 19:30 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas lydekų
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 0.5 stiklinės manų kruopų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupame lydekai odą (lupti geriausia per papilvę, kad nesusigadintų odelė, o galvą paliekame nenupjautą), atskiriame kaulus, permalame žuvį 2 kartus. Smulkiai supjaustytus 2 svogūnus pakepiname svieste, ataušiname ir dedame į žuvies faršą, 2 riekeles batono minkštymo pamirkome grietinėlėje kokias 20min. ir dedame į tą patį faršą. Tada pilame 0.5 stiklinės manų kruopų, beriame druskos, pipiriukų pagal skonį, mušame 1 kiaušinuką, ir viską sumaišome. Kuo ilgiau maišysite, tuo puresnė bus žuvis :) Tada masę dedame į lydekos odą ir užsiuvame. Kepimo forma tepame aliejumi, o kepant kaskart dar įpilame vandens, kad nepridegtų. Kepame apie 1.5 val. 180-200 laipsnių temp. iškepus atsargiai ištraukiame siūliuką, dedame į indą, puošiame ir skanaus!!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas lydekų
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 0.5 stiklinės manų kruopų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupame lydekai odą (lupti geriausia per papilvę, kad nesusigadintų odelė, o galvą paliekame nenupjautą), atskiriame kaulus, permalame žuvį 2 kartus. Smulkiai supjaustytus 2 svogūnus pakepiname svieste, ataušiname ir dedame į žuvies faršą, 2 riekeles batono minkštymo pamirkome grietinėlėje kokias 20min. ir dedame į tą patį faršą. Tada pilame 0.5 stiklinės manų kruopų, beriame druskos, pipiriukų pagal skonį, mušame 1 kiaušinuką, ir viską sumaišome. Kuo ilgiau maišysite, tuo puresnė bus žuvis :) Tada masę dedame į lydekos odą ir užsiuvame. Kepimo forma tepame aliejumi, o kepant kaskart dar įpilame vandens, kad nepridegtų. Kepame apie 1.5 val. 180-200 laipsnių temp. iškepus atsargiai ištraukiame siūliuką, dedame į indą, puošiame ir skanaus!!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą