INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių
- 3 valgomieji šaukštai laurų lapų (smulkintas)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų (nedideli)
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų (dideli)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite erieną vienodais vidutinio dydžio gabaliukais.
Dubenyje sumaišyti alyvuogių aliejų su smulkintais aromatiniais prieskoniais, druska ir pipirais. Sudėti į dubenį ir palikti 10 min. marinuotis.
Nulupti svogūnus ir supjaustyti į 8 dalis. Nedidelius porus į 10 dalių.
Verkite svogūnus, porus pakaitomis su erienos gabaliukais.
Ištepkite groteles saulėgrąžų aliejumi ir gerai įkaitinkite.
Kai grotelės įkais kepkite vėrinukus 10 min. dažnai vartant.
Per tą laiką paruoškite garnyrą (vietoj pomidoro galite naudoti kitus mėgiamus vaisius).
Patiekti iškart :).
Skanaus!
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių
- 3 valgomieji šaukštai laurų lapų (smulkintas)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų (nedideli)
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų (dideli)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite erieną vienodais vidutinio dydžio gabaliukais.
Dubenyje sumaišyti alyvuogių aliejų su smulkintais aromatiniais prieskoniais, druska ir pipirais. Sudėti į dubenį ir palikti 10 min. marinuotis.
Nulupti svogūnus ir supjaustyti į 8 dalis. Nedidelius porus į 10 dalių.
Verkite svogūnus, porus pakaitomis su erienos gabaliukais.
Ištepkite groteles saulėgrąžų aliejumi ir gerai įkaitinkite.
Kai grotelės įkais kepkite vėrinukus 10 min. dažnai vartant.
Per tą laiką paruoškite garnyrą (vietoj pomidoro galite naudoti kitus mėgiamus vaisius).
Patiekti iškart :).
Skanaus!
Autorius: Monika
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI