Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (išspaustos sultys)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 100 mililitrų kondensuoto pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    kokoso drožlių,
    cukraus pudros,
    citrinos sulčių

    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kondensuotą pieną, grietinę. Viską gerai išmaišyti ir suberti miltus. Nuplautas ir nusausintas razinas supilti į tešlą. Galiausiai supilti citrinos sultis ir viską dar kartą išmaišyti. Kepti 30 - 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje.

    Glajui citrinos sultis ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti kokoso drožlių.

    SKANAUS! ;)

Autorius: Justė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (išspaustos sultys)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 100 mililitrų kondensuoto pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    kokoso drožlių,
    cukraus pudros,
    citrinos sulčių

    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kondensuotą pieną, grietinę. Viską gerai išmaišyti ir suberti miltus. Nuplautas ir nusausintas razinas supilti į tešlą. Galiausiai supilti citrinos sultis ir viską dar kartą išmaišyti. Kepti 30 - 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje.

    Glajui citrinos sultis ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti kokoso drožlių.

    SKANAUS! ;)

Autorius: Justė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų