REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (išspaustos sultys)
- 1 stiklinė cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek razinų
- 100 mililitrų kondensuoto pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Glajui:
kokoso drožlių,
cukraus pudros,
citrinos sulčių
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kondensuotą pieną, grietinę. Viską gerai išmaišyti ir suberti miltus. Nuplautas ir nusausintas razinas supilti į tešlą. Galiausiai supilti citrinos sultis ir viską dar kartą išmaišyti. Kepti 30 - 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
Glajui citrinos sultis ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti kokoso drožlių.
SKANAUS! ;)
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (išspaustos sultys)
- 1 stiklinė cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek razinų
- 100 mililitrų kondensuoto pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Glajui:
kokoso drožlių,
cukraus pudros,
citrinos sulčių
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kondensuotą pieną, grietinę. Viską gerai išmaišyti ir suberti miltus. Nuplautas ir nusausintas razinas supilti į tešlą. Galiausiai supilti citrinos sultis ir viską dar kartą išmaišyti. Kepti 30 - 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
Glajui citrinos sultis ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti kokoso drožlių.
SKANAUS! ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą