Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 100 gramų sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė pieno

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 100 gramų sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė pieno

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį. Sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
    Trynius išsukite cukrumi, kol masė pasidarys vientisa ir puri. Palengva įmaišykite grietinę, supilkite pieną, lydytą sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite.
    Gautą mišinį supilkite į miltus ir užmaišykite skystą tešlą. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir šaukštu kabindama iš apačios į viršų įmaišykite į tešlą.
    Paruoštą tešlą palikite pusvalandį pastovėti, kad miltai išbrinktų.
  2. Gerai įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje iškepkite blynus.
    Valgyti galima tiek su uogiene, tiek su grietine ar jogurtu.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų