Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (ar jautienos)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar vienas nepaprastai lengvai paruošiamas, pigus, sotus ir žinoma skanus patiekalas pietums.

    Papildomai reiks 1 pakelio tirštos sriubos sauso mišinio (geriausiai tamsios spalvos pvz. oxtail).

    Nuskuskite bulves ir išvirkite. Iš jų pagaminkite skanią bulvių košę su pienu ir druska, galite įberti krapų.

    Įkaitinkite orkaitę iki 200C temperatūros.

    Apkepkite susmulkintą svogūną, sudėkite faršą, po to sutarkuotas morkas. Suberkite prieskonius, žolelių mišinį. Aš dar kartais įdedu mažą indelį konservuotų kukurūzų. Kol faršo masė kepa, pasiruoškite sriubos mišinį. Pilkite truputėlį mažiau vandens nei parašyta ant pakuotės, nes reikia tirštesnio pavidalo. Faršui iškepus, supilkite sriubą ir išmaišykite. Dar pakepkite, kol faršo masė bus vientisa. Nuragaukite skonį, kad netrūktų druskos, pipirų.

    Tuomet imkite stiklinį ar molinį orkaitei atsparų indą (geriausiai lygiu dugnu) sudėkite į jį maltos mėsos masę, išlyginkite, ant jos sudėkite šaukštu bulvių košę, išlyginkite. Galite padaryti ornamentą su šakute ar kaip jau fantazija leidžia.

    Dėkite kepti į orkaitę 40 min.

    Patiekite su mėgstamomis šviežių daržovių salotomis.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (ar jautienos)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar vienas nepaprastai lengvai paruošiamas, pigus, sotus ir žinoma skanus patiekalas pietums.

    Papildomai reiks 1 pakelio tirštos sriubos sauso mišinio (geriausiai tamsios spalvos pvz. oxtail).

    Nuskuskite bulves ir išvirkite. Iš jų pagaminkite skanią bulvių košę su pienu ir druska, galite įberti krapų.

    Įkaitinkite orkaitę iki 200C temperatūros.

    Apkepkite susmulkintą svogūną, sudėkite faršą, po to sutarkuotas morkas. Suberkite prieskonius, žolelių mišinį. Aš dar kartais įdedu mažą indelį konservuotų kukurūzų. Kol faršo masė kepa, pasiruoškite sriubos mišinį. Pilkite truputėlį mažiau vandens nei parašyta ant pakuotės, nes reikia tirštesnio pavidalo. Faršui iškepus, supilkite sriubą ir išmaišykite. Dar pakepkite, kol faršo masė bus vientisa. Nuragaukite skonį, kad netrūktų druskos, pipirų.

    Tuomet imkite stiklinį ar molinį orkaitei atsparų indą (geriausiai lygiu dugnu) sudėkite į jį maltos mėsos masę, išlyginkite, ant jos sudėkite šaukštu bulvių košę, išlyginkite. Galite padaryti ornamentą su šakute ar kaip jau fantazija leidžia.

    Dėkite kepti į orkaitę 40 min.

    Patiekite su mėgstamomis šviežių daržovių salotomis.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų