Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (skirti biskvitui)
- 120 gramų pieniško šokolado
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius ir cukrų suplakti iki standžoų putų.
Šokoladą sulaužyti mažesniais gabaliukais.
Tada į kiaušinių masę po truputį įmaišyti miltus ir vanilę.
Gautą tešlą supilti į formeles ir į kiekvieną jų įdėti po gabaliuką šokolado.
Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol paviršius gražiai apskrus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (skirti biskvitui)
- 120 gramų pieniško šokolado
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius ir cukrų suplakti iki standžoų putų.
Šokoladą sulaužyti mažesniais gabaliukais.
Tada į kiaušinių masę po truputį įmaišyti miltus ir vanilę.
Gautą tešlą supilti į formeles ir į kiekvieną jų įdėti po gabaliuką šokolado.
Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol paviršius gražiai apskrus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą