Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (skirti biskvitui)
  • 120 gramų pieniško šokolado
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ir cukrų suplakti iki standžoų putų.
    Šokoladą sulaužyti mažesniais gabaliukais.
    Tada į kiaušinių masę po truputį įmaišyti miltus ir vanilę.
    Gautą tešlą supilti į formeles ir į kiekvieną jų įdėti po gabaliuką šokolado.
    Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol paviršius gražiai apskrus.
    Skanaus.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (skirti biskvitui)
  • 120 gramų pieniško šokolado
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ir cukrų suplakti iki standžoų putų.
    Šokoladą sulaužyti mažesniais gabaliukais.
    Tada į kiaušinių masę po truputį įmaišyti miltus ir vanilę.
    Gautą tešlą supilti į formeles ir į kiekvieną jų įdėti po gabaliuką šokolado.
    Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol paviršius gražiai apskrus.
    Skanaus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų