Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bananų
- 4/5 stiklinės cukraus (rudasis)
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų jogurto (natūralus)
- 110 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sutrinkite bananus ir sumaišykite juos su jogurtu.
Išsukite sviestą su cukrumi ir intensyviai maišant įmuškite po vieną kiaušinį.
Į sviesto ir kiaušinių mišinį įmaišykite bananus su jogurtu, su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi sumaišytus miltus ir išmaišykite viską iki vientisos masės.
Tešlą sukrėskite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bananų
- 4/5 stiklinės cukraus (rudasis)
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų jogurto (natūralus)
- 110 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sutrinkite bananus ir sumaišykite juos su jogurtu.
Išsukite sviestą su cukrumi ir intensyviai maišant įmuškite po vieną kiaušinį.
Į sviesto ir kiaušinių mišinį įmaišykite bananus su jogurtu, su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi sumaišytus miltus ir išmaišykite viską iki vientisos masės.
Tešlą sukrėskite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą