Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 500 gramų rūgštynių
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- šiek tiek druskos
- 80 gramų grietinės
- 50 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos.
Svogūnų laiškai, agurkai ir kiaušinio baltymas smulkiai supjaustomi ir kartu su per sietą pertrintu kiaušinio tryniu sudedami į sriubą.
Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų.
Prieš patiekiant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 500 gramų rūgštynių
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- šiek tiek druskos
- 80 gramų grietinės
- 50 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos.
Svogūnų laiškai, agurkai ir kiaušinio baltymas smulkiai supjaustomi ir kartu su per sietą pertrintu kiaušinio tryniu sudedami į sriubą.
Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų.
Prieš patiekiant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą