INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   citrinų 
-   6   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 valgomieji šaukštai   garstyčių 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   1.5 kilogramo   kiaulės prandinės 
-   200 mililitrų   majonezo 
-   200 mililitrų   pomidorų padažo 
-   šiek tiek   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nuplauname, nusausiname ir supjaustome mėsą. Sudedame į indą.
 
 Gerai nušveičiame citriną ir supjaustome kubeliais. Supjaustome svogūnus, susmulkiname česnaką.
 
 Į indą su mėsa dedame pjaustytas citrinas, svogūnus, smulkintą česnaką, garstyčias, pomidorų padažą, majonezą, beriame druskos, pipirų ir viską sumaišome. Paliekame bent 3 valandoms pasimarinuoti.
 
 Kepti grilyje.
 
 Skanaus.
   Autorius: Tomas 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   citrinų 
-   6   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 valgomieji šaukštai   garstyčių 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   1.5 kilogramo   kiaulės prandinės 
-   200 mililitrų   majonezo 
-   200 mililitrų   pomidorų padažo 
-   šiek tiek   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nuplauname, nusausiname ir supjaustome mėsą. Sudedame į indą.
 
 Gerai nušveičiame citriną ir supjaustome kubeliais. Supjaustome svogūnus, susmulkiname česnaką.
 
 Į indą su mėsa dedame pjaustytas citrinas, svogūnus, smulkintą česnaką, garstyčias, pomidorų padažą, majonezą, beriame druskos, pipirų ir viską sumaišome. Paliekame bent 3 valandoms pasimarinuoti.
 
 Kepti grilyje.
 
 Skanaus.
   Autorius: Tomas 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI