INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 ir 1/5 kilogramo jaučio kumpio
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišyti aliejų, išspaustą česnaką ir SANTA MARIA raudonėlius.
Jautienos kumpį padalinti į 6 lygias dalis (maždaug po 200 g), sudėjus į dubenį aplieti paruoštu marinatu ir uždengus palaikyti šaltai apie 1 val., kad pasimarinuotų,
Išmarinuotus kepsnius apibarstyti druska ir pipirais ir kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų. Kepimo laikas priklauso nuo to, kokius kepsnius mėgstate - gerai iškepusius ar su krauju.
Iškeptus kepsnius patiekite su grilyje keptomis kukurūzų burbuolėmis ir chimichurri padažu.
Skanaus!
Autorius: Nijolė
REKLAMA