REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 ir 1/5 kilogramo jaučio kumpio
  • 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 ir 1/5 kilogramo jaučio kumpio
  • 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišyti aliejų, išspaustą česnaką ir SANTA MARIA raudonėlius.
    Jautienos kumpį padalinti į 6 lygias dalis (maždaug po 200 g), sudėjus į dubenį aplieti paruoštu marinatu ir uždengus palaikyti šaltai apie 1 val., kad pasimarinuotų,
    Išmarinuotus kepsnius apibarstyti druska ir pipirais ir kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų. Kepimo laikas priklauso nuo to, kokius kepsnius mėgstate - gerai iškepusius ar su krauju.
    Iškeptus kepsnius patiekite su grilyje keptomis kukurūzų burbuolėmis ir chimichurri padažu.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų