Antį supjaustyti gabalais, nuplauti, nusausinti. Supjaustyti citrinas ir svogūnus. Skardą padengti keliais folgos sluoksniais ir sudėti anties gabalus, apibarstyti juos malta paprika. Ant mėsos sudėti svogūnų sluoksnį, po to citrinų sluoksnį. Viską užpilti sojos padažu. Jei padažas nelabai sūrus, pasūdyti. Folgos galus užlenkti, bet palikti šiek tiek pravirą mėsą. Kepti orkaitėje apie 2 val. Likus 20 min. iki kepimo pabaigos, folgą praverti, kad mėsa apskrustų.
Autorius: Markas
INGREDIENTAI:
3 vienetai citrinų
3 vienetai svogūnų
1 vienetas antienos
8 stiklinės sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Antį supjaustyti gabalais, nuplauti, nusausinti. Supjaustyti citrinas ir svogūnus. Skardą padengti keliais folgos sluoksniais ir sudėti anties gabalus, apibarstyti juos malta paprika. Ant mėsos sudėti svogūnų sluoksnį, po to citrinų sluoksnį. Viską užpilti sojos padažu. Jei padažas nelabai sūrus, pasūdyti. Folgos galus užlenkti, bet palikti šiek tiek pravirą mėsą. Kepti orkaitėje apie 2 val. Likus 20 min. iki kepimo pabaigos, folgą praverti, kad mėsa apskrustų.