• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjausčiau 3 cm kubeliais, o svogūnus supjausčiau griežinėliais.
    Mėsą sumaišiau su druska ir pipirais.
    Ant mėsos sudėjau pomidorų padažą ir svogūnus, permaišiau.
    Sandariai uždengiau indą, į kurį sudėjau mėsą, ir laikiau šaldytuve per visą naktį (~ 12 val.). Išsimarinavusią mėsą suvėriau ant iešmų ir kepiau ant laužo.

    Prie šašlykų tinka įvairiausi padažai!

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų